Veel bedrijven zijn druk met allerlei projecten en activiteiten die ergens in het verleden als goed idee op de planning gekomen zijn. Maar door gebrek aan tijd en focus zijn deze nog niet afgerond, en zo zijn er projecten die jaar na jaar meeschuiven in de planning van het volgende jaar en hun relevantie misschien al wel verloren zijn.

Tijdens de “Jaarplan in 1 dag” workshop gaan we samen aan de slag, om te kijken waar uw bedrijf over 3-5 jaar wil staan, welke resultaten u aan het eind van komend jaar bereikt wilt hebben, en welke activiteiten hiervoor nodig zijn. Lekker opfrissen van het jaarplan, en weer bewust worden van de relevantie van projecten, keuzes maken en prioriteiten stellen, gebaseerd op de eigen lange en korte termijn doelen.

In deze leuke teamworkshop wordt de vertaling gemaakt van strategie, naar jaardoelen en naar die initiatieven, waardoor het behalen van uw jaarplan geen verassing meer is, maar een geplande bezigheid waarop u gedurende het jaar bij kunt sturen.
Bewustwording van het huidige jaarplan bij het operations MT van Swinkels Family Brewers

“Jaarplan in 1 dag” kan gedaan worden met een bedrijfs (management) team of als zelfstandig ondernemer in een groep met andere ondernemers. Kijk voor geplande workshops of om een afspraak te maken in onze agenda.