U kunt als bedrijf gebruik maken van onze workshops. Regelmatig zijn er open inschrijvingen voor kleine ondernemers, die samen aan tafel kunnen sparren met andere ondernemers. Voor grote bedrijven kunnen deze workshops op locatie georganiseerd worden.

Workshop: jaarplan in 1 dag

Jaarplan in één dag! Tijdens deze leuke teamworkshop wordt de vertaling gemaakt van strategie, naar jaardoelen en naar die initiatieven, waardoor het behalen van uw jaarplan geen verassing meer is, maar een geplande bezigheid waarop u gedurende het jaar bij kunt sturen.
Leuke teamdag!

Workshop: visie in 1 dag

Visie in één dag! Mocht u nog geen visie ontwikkeld hebben voor uw organisatie, dan kunnen wij in de voorbereiding op de workshop “Jaarplan in 1 dag” u een leuke workshop bieden, waarbij u, samen met uw managementteam de visie ontwikkeld waar uw bedrijf in de verre toekomst en over 5 jaar staat.

Waar wil je als bedrijf naartoe?

Kijk voor geplande workshops in onze agenda.

Periodieke KPI sturing

Het borgen van resultaat is een van de belangrijkste stappen om resultaat te behalen en behouden. Een goede methode hiervoor is een periodiek overleg, waarin aan de hand van de belangrijkste resultaten bijgestuurd wordt.
iValue Improvement helpt u om te bepalen op welke KPI’s (Key Performance Indicators) u zou moeten sturen om grip op het resultaat van uw organisatie te krijgen.

Stuurt u vooral op KPI’s die iets over het resultaat zeggen, of stuurt u ook op KPI’s die iets zeggen over de voortgang van activiteiten?

Op welk moment kan u het beste ingrijpen bij rode cijfers, en hoe dan?

Zijn de KPI’s in uw organisatie goed op elkaar afgestemd?

Hoe zorgen we ervoor dat iedereen scherp heeft wat zijn/haar bijdrage is aan het organisatiedoel?

Ervaring leert dat het periodiek sturen op de juiste Performance Indicatoren gemiddeld 15% stijging van deze indicatoren oplevert… Bent u ook zo benieuwd wat dit voor uw organisatie kan betekenen?

Sturing op KPI’s