De processen binnen uw bedrijf moeten leiden tot tevreden klanten en een succesvol bedrijf nu en in de toekomst. Toch kan het zijn dat u uitdagingen hebt in klanttevredenheid, winstgevendheid, snelheid of dat uw proces op een andere manier niet loopt, zoals het lopen moet. Gevolgen kunnen gevoeld worden door de medewerkers of opgemerkt worden door controlerende instanties. Hier helpen wij u graag mee. 

Gestandaardiseerd proces

Een gestandaardiseerd proces! Heeft u dat ook? Veel goede medewerkers, die allemaal op hun eigen manier hetzelfde proces uitvoeren? Waarbij vaak de kwaliteit goed is, soms de snelheid en heel af en toe kwaliteit, snelheid en kosten op orde zijn? In verschillende workshops gaan we met uw medewerkers zorgen voor een proces, waarbij de problemen in de huidige situatie voorkomen worden, en de kwaliteiten van alle medewerkers worden geborgd in een nieuwe, gestandaardiseerde manier van werken. Door het resultaat van het proces meetbaar te maken, kunt u na oplevering de voortgang volgen en hierop bijsturen.

Het standaardiseren van een proces

Weg met werkdruk

Weg met de werkdruk! Samen met een van Nederlands beste provocatieve coaches, Bregje Bullens, biedenwij een integrale aanpak om de werkdruk op uw afdeling binnen uw bedrijf weg te nemen. De combinatie van lean en een provocatieve manier van coachen zorgt zowel voor het wegnemen van de oorzaken van werkdruk, alsmede het versterken van de mentale kracht van de medewerkers. Gegarandeerd tovert onze aanpak een lach op de gezichten van de medewerkers en een toekomst zonder (of in ieder geval met minder) werkdruk.

Werkdruk verlagen door middel van integrale aanpak

Process mining

Veel organisaties hebben geweldige systemen waarmee heel veel activiteiten digitaal geregeld worden. Helaas zijn de processen die plaatsvinden in deze systemen vaak ondoorzichtig. iValue Improvement kan u helpen om met behulp van process mining inzicht in uw processen te geven. Process mining maakt het mogelijk om de data uit digitale systemen visueel weer te geven, waardoor ineens verliezen inzichtelijk worden. Welke activiteiten kosten het meeste tijd? Waar zit de langste doorlooptijd? Welke bewerking moet meerdere malen worden uitgevoerd? Worden er binnenbochten genomen? Werkt iedereen volgens de afgesproken standaard?

Bent u ook geïnteresseerd naar het antwoord op deze vragen?

Ik help u graag!