De eigenaar van iValue Improvement is Mirjam Bouten. 

Ik ben dit bedrijf begonnen omdat ik vanuit mijn ervaringen opleiding merk dat er een grote behoefte is aan het standaardiseren en optimaliseren van processen (kantoor of productie), vooral met als doel efficiënter werken (meer tijd over voor ander werk), snellere doorlooptijd te creëren (hier wordt de klant vaak blij van) en hogere en stabielere kwaliteit te leveren. Als Lean Black Belt en winnaar van verscheidene TPM Awards maak ik voor uw bedrijf het verschil, om binnen een korte tijd het resultaat te genereren dat uw bedrijf nodig heeft.

Vanuit mijn werkzame leven bij Unilever, Mars en FrieslandCampina heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende vormen van continu verbeteren, TPM, Lean, WCOM, en heb ik vooral ook geleerd welke methode het best toegepast kan worden op welk moment. Tot mijn grote vreugde zie ik datde continu verbeter-methodes ook goed toe te passen zijn in het MKB, waar het resultaat vaak nog veel noodzakelijker is.

Resultaat is een van de kernwaardes van iValueImprovement. Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde, als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Een project bij u wordt opgeleverd met een meetbaar resultaat, waarmee u in de toekomst de kwaliteit van het proces kan blijven volgen en hoog houden.