Continu verbeteren leer je niet in één dag.  Door proberen en fouten maken bouw je ervaring op, waarmee je langzaam maar zeker een goede professional wordt. In deze groei is het fijn om een mentor te hebben om mee te sparren en die ervoor zorgt dat je sneller leert en jouw bedrijf sneller resultaat haalt.

Coaching van de toekomst!

De toekomst! Wilt u blijvend ondersteuning, maar niet tegen de hoofdprijs? Dan is een lean black belt in opleiding misschien een goede keuze voor u! Wij werken samen met het bedrijf Futureprove waar excellente starters met HBO of WO diploma worden opgeleid tot lean black belt. Voor deze opleiding voeren deze starters verbeterprojecten uit, begeleid door ervaren black belts vanuit ons bedrijf. Hiermee leveren we ervaring en resultaat. Na 2 jaar stromende jonge black belts uit en zijn ze misschien wel de toekomst voor uw bedrijf!

Starters leren in de praktijk

Coaching om groei te creëren

U heeft een goede organisatie, alles ingericht om resultaat voor uw bedrijf te halen met continu verbeteren. Maar de organisatie of medewerker die verantwoordelijk is voor het binnen uw bedrijf uitrollen van continu verbeteren, kan soms wel wat hulp of een sparringspartner gebruiken. En juist door een ervaren coach naast uw medewerkers te zetten, ontstaat groei. Zowel uw medewerker zal sneller en met meer plezier groeien, als uw bedrijfsresultaat!

Een coach naast uw medewerkers

Kijk voor geplande workshops in onze agenda.