Jaarplan in 1 dag voor kleine ondernemers

Weer 3 nieuwe data beschikbaar!

Denk je ook wel eens: ik ben alleen maar aan het rennen, maar zou eigenlijk eens stil moeten staan om na te denken wat ik volgend jaar wil doen?

Grijp nu je kans: de workshop jaarplan in 1 dag is er weer voor kleine ondernemers! Met een investering van 1 dag heb jij je jaarplan voor 2020 klaar, en ook nog meetbaar hoe je gedurende het jaar kan opvolgen of je je jaardoelen gaat halen!

De eerstvolgende mogelijkheden zijn op 1 november 2019 en op 29 november 2019.

Wil je liever eerst het jaar afronden? Op 17 januari 2020 heb je de laatste kans! 

Schrijf je nu in!

Kosten workshop (incl. materiaal, koffie, thee en lunch):

  • 1 deelnemer per organisatie € 500,- (excl. BTW)
  • 2 deelnemers per organisatie € 750,- (excl. BTW)

Wees er snel bij, want vol = vol. 

Jaarplan en sturen op resultaat workshops voor grote(re) organisaties

Voor grote(re) organisaties en MKB organiseren we jaarplan workshops op locatie. Hierin zijn een aantal verschillende vormen, gebaseerd op de huidige volwassenheid van de organisatie in het werken met een jaarplan. Grof geschetst ziet het traject om tot een goed jaarplan te komen er als volgt uit:

1. Jaarplan in 1 dag workshop: visie wordt vertaald naar lange termijn doelstellingen, jaardoelen en activiteiten die nodig zijn om deze jaardoelen te realiseren.

2. Sturen op resultaat workshop: activiteiten worden meetbaar gemaakt en gepland in de tijd. Opvolging van resultaten wordt getraind en concreet gemaakt.

3. Eventueel faciliteren in een bruikbaar (digitaal) format voor KPI sturing, als uw organisatie dit nog niet heeft.

4. Facilitator training: proces begeleiding is een cruciaal onderdeel om succesvol te blijven sturen op resultaat. Hierin kunnen wij faciliteren, maar ook een facilitator van u opleiden.

5. Begeleiding van uw eerste KPI overleggen, waarmee u ervoor gaat zorgen dat uw jaardoelen en lange termijndoelen gehaald worden!

Bekijk hier de algemene voorwaarden van iValue Improvement.