Mijn eerste week als ondernemer: van zelfdiscipline vinden naar een geweldige vrijheid om vol energie te ondernemen! De week begon met ondernemersplannen maken met vriendin Marianne Van Munster, tijdens een heerlijke wandeling. En vervolgens wennen het leven zonder ingeplande vergaderingen en gezellige collega’s bij de koffieautomaat (ik mis jullie wel een beetje hoor!)… Al snel ben ik mijn eigen agenda gaan plannen en dinsdag 15 uur ’s middags helemaal trots dat ik alles al af had wat ik gepland had en nog tijd over! De volgende dag een afspraak om een Jaarplan in 1 dag workshop te doen. En grote verassing: ik liep een oude kennis tegen het lijf, die ook net als zelfstandig ondernemer aan de slag is. Na een kop koffie besloten dat wij samen onze beide bedrijven sterker kunnen maken! Het wordt leuk samen David Savage! De donderdag was al snel volgepland: sparren met collega ondernemers en potentiele klanten helpen om een continu verbeterprogramma op te zetten dat ook resultaat oplevert… gevolgd door een leuk seminar over Process Mining, waar ik ook nog een oud-collega tegen het lijf liep. En vandaag? Sparren met vriendin Liliane Omari-Németh en zien dat wij samen geweldige dingen kunnen bereiken! Het was een heerlijke week als zelfstandig ondernemer! Dit smaakt naar meer!loesje-ivalue

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.