Spannend was het wel… maar ondernemen is proberen, durven en doen. Per 1 september heb ik mijn vaste vertrouwde baan bij FrieslandCampina opgezegd, om me volledig te kunnen focussen op iValue Improvement, en om er een groot succes van te maken! Ondanks dat ik het altijd goed heb gehad bij FrieslandCampina, en daar super gave dingen heb gedaan, voelt het toch fijn om de stap genomen te hebben: ik ben ondernemer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.