Weet u al wat u komend jaar succesvol af moet ronden om uw doelstellingen te realiseren? Of bent u misschien nog druk met het vastleggen en bijstellen van de doelen van 2018? Of misschien het oplossen van de problemen van 2017?

Vanaf September starten we weer met de workshops “Jaarplan in 1 dag!” en ” Visie in 1 dag!”. Deze leuke team workshops zorgen er niet alleen voor dat u met uw team een gemeenschappelijk doel krijgt om samen aan te werken, maar deze workshop triggert ook om afscheid te nemen van activiteiten die geen waarde toevoegen. Durft u de confrontatie aan? Na deze leuke teamdag heeft u in ieder geval duidelijk wat uw 2019 doelstellingen zijn, hoe deze aansluiten op de visie van uw bedrijf en wat de projecten zijn die er in 2019 voor gaan zorgen dat uw doel een verwachting wordt in plaats van hoop!

Jaarplan in 1 dag visual.001

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.