Leuk om te zien hoe iValue Improvement langzaam maar zeker meer vorm krijgt. Tijdens het testen van de “Jaarplan in een dag!” workshop met goede vriendin Marianne van Munster hebben we gebrainstormd en geschaafd aan de visie van iValue. Waar ik echt warm van wordt: jonge mensen begeleiden tot ervaren black belt. Dus gelijk actie ondernomen om dit verder vorm te geven…. Ik weet zeker dat iValue een heel gaaf bedrijf wordt: voor jonge mensen om te leren, en voor bedrijven om gelijk waarde te krijgen doordat achter elke jonge adviseur een ervaren black belt staat…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.